Følg oss på Facebook

Man - Fre: 7:30 - 15:30
55 21 53 40
Seljelid Truckutleie
BEDRIFTEN

Seljelid Truckutleie AS ble etablert i 1962. Vi er således et av Norges eldste selskap innen truckbransjen. Vi har i dag 15 ansatte, og har kontor og verksted på Dokken i Bergen og i industriområdet på Mongstad i Nordhordland.

Seljelid Truckutleie AS ønsker å ha kunden i fokus, og legger stor vekt på å ha fornøyde kunder i alle deler av vår virksomhet. Med lokalt eierskap og meget god kunnskap om gaffeltruckmarkedet er vi en god partner for næringslivet i Bergen og Hordaland.

MITSUBISHI

I 2013 overtok Seljelid Truckutleie AS import av Mitsubishi gaffeltrucker i Norge. Mitsubishi er verdens 3.dje største produsent av trucker, og dekker stort sett hele segmentet innenfor dette, både når det gjelder elektriske og dieseltrucker. Mitsubishi nyter stor anseelse for høy kvalitet og sitt brede modellprogram. Er du i markedet etter nye eller brukte trucker kan vi være en god samarbeidspartner.

VÅR VIRKSOMHET

Som navnet sier er vår hovedvirksomhet utleie av gaffeltrucker, men virksomheten er de senere år utvidet til også å dekke service og årlig sikkerhetskontroll av gaffeltrucker, samt salg av nye og brukte trucker. Service, sikkerhetskontroll og reparasjon av trucker skjer både inne på verkstedene våre og ute hos kunder.

KURS

I starten av 1970-tallet kom det krav om opplæring av truck-førere. Vi var tidlig ute med truckførerkurs og har således mer enn 40 års erfaring innen dette feltet. I tillegg kan vi også holde stroppe- og traverskran-kurs, samt kurs for lastebilkran.